• Algemeen
  vvv Westzaan streeft naar uniformiteit in kleding en zal dat realiseren aan de hand van dit protocol dat geldt voor alle leden en vrijwilligers van onze club. Dit kledingprotocol is per direct van toepassing

  Voor alle vragen over de wedstrijdtenues: stuur een bericht naar kleding@vvvwestzaan.nl


  I. Definities: 

  1. vvv Westzaan stelt voor alle jeugdspelers een verplicht tenue ter beschikking op basis van bruikleen.
  2. Ieder tenue bestaat uit een wedstrijdshirt, wedstrijdbroek en eenmalig een setje sokken.
  3. Tenues blijven altijd eigendom van vvv Westzaan.
  4. Tenues worden bij aanvang van het seizoen door vvv Westzaan per lid uitgedeeld.
  5. Ieder team ontvangt per team één keepershirt en een keepersbroek..
  6. Aan het einde van ieder seizoen dient ieder lid hetzelfde tenue, gewassen en schoon aan vvv Westzaan terug te geven.
  7. Bij de uitgifte wordt het uitgifteformulier door de ouders van het lid ondertekend. Bij het inleveren van de kleding aan het einde van het seizoen wordt er gecontroleerd of het tenue eventuele beschadigingen heeft.
  8. Bij het ontbreken van het shirt en/of broek, om welke reden dan ook, zal vvv Westzaan het ontbrekende shirt/broek aanvullen waarbij de kosten hiervoor ten laste komen van het lid.
  9. Eventuele andere kosten die voortkomen uit afwijkingen van dit protocol komen ook ten laste van het lid.
  10. Elk shirt is voorzien van sponsoring op de voorzijde en de mouw, elke broek is eveneens voorzien van sponsoring.
  11. Rugnummers worden alleen voor de Categorie A-teams (volgens de KNVB definitie) op de shirts gedrukt.
  12. Indien leden een thermoshirt onder het tenue willen dragen is deze verplicht in het rood en volgens de richtlijnen van de KNVB. Deze zijn verkrijgbaar in de webshop.  II. Verplichtingen voor de spelers:

   

  1. Iedere speler dient passend met de tenues om te gaan.
  2. De wedstrijdkleding wordt alleen tijdens wedstrijden gedragen en nooit op andere momenten (bijvoorbeeld nooit tijdens trainingen).
  3. Bij verlies of diefstal, of bij iedere andere reden van het ontbreken van het tenue, dient dit zo spoedig mogelijk gemeld te worden bij de trainer/coach.
  4. Tenues die onverhoopt kapotgaan, kunnen bij de trainer/coach ingeleverd worden om door vvv Westzaan te worden vervangen (meld dit ook via kleding@vvvwestzaan.nl).
  5. Het lid is zelf verantwoordelijk voor het wassen van de tenue: ieder lid dient het eigen tenue steeds als één geheel te wassen na iedere wedstrijd die gespeeld is (volg de wasinstructies in de shirts).
  6. Het is niet toegestaan om als speler of als team de tenues zelf aanvullend te bedrukken met bijvoorbeeld rugnummers of sponsoruitingen.
  7. Na beëindiging van het lidmaatschap dient het tenue binnen 2 weken te worden ingeleverd bij de vereniging.


  Opmerkingen:

  1. De vereniging zal coulant omgaan met vervanging van kleding dat tijdens een wedstrijd beschadiging heeft opgelopen, voor zover deze schade het gevolg is van normaal gebruik. Schade moet gemeld worden bij kleding@vvvwestzaan.nl
  2. Voor vervanging van kleding zal de vereniging onder de volgende voorwaarden een vergoeding vragen: tijdens of na het seizoen 2021-2022: 100% van de aanschafwaarde, tijdens of na het seizoen 2022-2023: 75% van de aanschafwaarde en tijdens of na ieder daaropvolgend seizoen: 50% van de aanschafwaarde.


  III. Aanvullende sponsormogelijkheden voor spelers en teams

  De wedstrijdtenues zijn mede mogelijk gemaakt door sponsors en een jaarlijkse kledingbijdrage door de leden van vvv Westzaan. De bijdrage is € 17,50. Deze tenues dienen tijdens alle wedstrijden gedragen te worden. Aanvullende sponsoruitingen op wedstrijdshirts en wedstrijdbroeken zijn nooit toegestaan. De teams kunnen in overleg met de kleding- en sponsorcommissie andere vvv Westzaan-kleding uit de webshop laten sponsoren, waaronder bijvoorbeeld; trainingspakken, spelerstassen, polo’s etc. Dit dient vooraf afgestemd te worden met kleding@vvvwestzaan.nl.

   

  IV. Kledinglijn

  vvv Westzaan voert vijf jaar dezelfde kledinglijn, hier kan niet van worden afgeweken. Daarnaast is het niet toegestaan ons clublogo te gebruiken voor kleding die niet wordt besteld bij vvv Westzaan.
  Oneigenlijk gebruik van het clublogo en of afwijkende teamkleding van de clublijn leidt tot uitsluiting van het lid of team in de competitie. Kleding bestellen kan via onze website: https://vvvwestzaan.teamshop.club/

rfwbs-sliderfwbs-slide