• Proeftraining mini's

  Wat leuk dat uw zoon of dochter wil gaan voetballen. We hopen dat hij of zij het even leuk vindt bij vvv Westzaan als wijzelf. Hieronder wat informatie over onze rood witte welpen

  Trainingen:
  De trainingen zijn elke maandag van 18.00-19.00uur op de mini-arena. Dat is het kleine veld vlak naast de autoparkeerplaats aan de achterzijde van ons terrein. Ouders mogen blijven kijken maar mogen niet op het veld komen.

   

  Uw zoon of dochter is van harte welkom om een aantal proeftrainingen mee te doen. Indien hij of zij het leuk vindt om mee te doen aan de training kunt u dat melden via jeugdvoorzitter@vvvwestzaan.nl. Dan zorgen wij ervoor dat de trainers hier van op de hoogte zijn.

  Inschrijven:
  Als uw zoon of dochter na de proeftraining(en) enthousiast is geworden, kunt u hem of haar hier inschrijven.

  Het seizoen:
  De mini's spelen niet elk weekend een wedstrijd maar hebben 1x per gemiddeld 2 maanden een toernooi; de zogeheten mini Champions League. Dit is altijd bij een vereniging binnen de Zaanstreek. Tijdens dit toernooi spelen ze dan een aantal wedstrijden en is er ook naast de wedstrijden meestal nog iets leuks te doen. De opzet van deze toernooien is om het plezier van de kinderen te vergroten samen met een bal en vriendjes.

  Het seizoen is op dit moment voorbij, het nieuwe seizoen start in het weekend van 28 augustus. We beginnen dus na 28 augustus weer met de trainingen.


  Met vriendelijke groet,
  jeugdcommissie vvv Westzaan

rfwbs-sliderfwbs-slide