• Afgelopen maandag hebben VV Alkmaar en VVV Westzaan hun samenwerking op het gebied van meidenvoetbal ondertekend.  Hierdoor zullen beide clubs verder gaan samenwerken aan de ontwikkeling van de voetbalsters en de train(st)ers.

  Tevens zullen we samen o.a. clinics en workshops gaan organiseren en zal VVV Westzaan gebruik kunnen maken van alle andere voordelen van Partnerclub.

  Daarnaast zullen de clubs samen o.a. clinics en workshops gaan organiseren en zal VVV Westzaan gebruik kunnen maken van alle andere voordelen van Partnerclub.

  VVV Westzaan zet zich al jarenlang in om het meiden- en vrouwenvoetbal volwaardig op de kaart te krijgen en stimuleert talentvolle meiden hogerop te komen bij verenigingen die op een hoger niveau. VVV Westzaan organiseert ook unieke evenementen die in Nederland nog relatief onbekend zijn. De Zaansche College Cup (schoolvoetbal voor middelbare meiden) was echt een doorslaand succes in 2019. 

   Mooie verrassing voor VV Alkmaar was dat VVV Westzaan het 1e shirt overhandigde aan VVA, waar alle meiden van VVV Westzaan voortaan mee zullen gaan spelen. Op het shirt staat VV Alkmaar vermeld als Official Partner.

   

  Stefan Gorthuis (Voorzitter vvv Westzaan)

  Patrick Tenthof (Algemeen Manager vv Alkmaar)

rfwbs-sliderfwbs-slide