• Programma 2 februari

Vandaag hebben wij de conditie van onze velden scherp in de gaten gehouden. Op dit moment hebben wij moeten besluiten dat er op het grasveld niet gevoetbald kan worden. Ons kunstgras is wat onzeker daar we niet weten wat de neerslag vannacht gaat brengen. Om niemand morgenvroeg alsnog teleur te stellen hebben we het programma op kunstgras tot zaterdag 12 uur eruit gehaald. Om 10 uur wordt het veld opnieuw gekeurd en hopen we dat er in de middag gespeeld kan worden. Alle tot dusver afgelaste wedstrijden zijn al verwerkt in de voetbal.nl app. Wij beloven dat je uiterlijk morgen om 11 uur in je app kunt zien of jouw wedstrijd mogelijk alsnog  is afgelast. Als dat er om 11 uur niet instaat ben je meer dan welkom en gaan we lekker voetballen.

Bestuur vvv Westzaan