• Geachte leden,

Wij nodigen u graag uit voor de online ledenvergaderering 2021 op vrijdag 26 maart om 20.00 uur. De kantine is dus gesloten!

De vergadering zal digitaal te volgen zijn via Teams, echter is de capaciteit beperkt tot maximaal 100 leden of hun wettelijke vertegenwoordigers. U kunt zich inschrijven door voor 19 maart 2021 een mail te sturen naar publiciteit@vvvwestzaan.nl. Tijdens de vergadering zullen we iedereen op 'mute' zetten en dat betekent dat u eventuele vragen in de chat kunt plaatsen die wij dan aan het einde zoveel mogelijk proberen te beantwoorden. Vragen/opmerkingen over de notulen van de vorige ledenvergadering, alsmede overige in te brengen stukken, kunt u eveneens richten aan bovengenoemd e-mail adres. Tijdens de vergaderingen zullen wij besluitvormingen  middels een poll op uw scherm in stemming brengen.

Programma:

Voorwoord voorzitter

Ontvangen stukken

Bestuurswisselingen (en introductie)

Verslag penningmeester

Jeugdzaken

Vragen/opmerkingen vanuit de chat

Sluiting

De notulen van de ledenvergadering 2019 treft u hier aan.

Heel graag tot de 26e.

Bestuur vvv Westzaan