• Via deze weg willen wij U laten weten dat onze vereniging V.V.V. Westzaan dit weekend alleen via de Noord Zijde van het dorp te bereiken is vanwege wegwerkzaamheden aan het Zuideinde.

  Komende vanaf de A9 neemt u afrit 10 Uitgeest naar de N203 richting Zaanstad. Sla hier linksaf, na ongeveer 5 km slaat U links af en volgt u de N246 richting Zaanstad Zuid. Volg deze weg tot het einde en ga linksaf op de rotonde, bij de stoplichten gaat u rechtsaf Westzaan in. Na ongeveer 3,5 km vindt u VVV Westzaan aan uw linkerkant en u kunt parkeren door het terrein van VVV Westzaan op te rijden en aan het einde van het terrein vindt u een grote parkeerplaats.

  Komende van de A8 volgt U de weg tot het einde(richting Beverwijk). Hier gaat U linksaf en gaat u bij de rotonde wederom linksaf. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf Westzaan in. Na ongeveer 3,5 km vindt u VVV Westzaan aan uw linkerkant en u kunt parkeren door het terrein van VVV Westzaan op te rijden en aan het einde van het terrein vindt u een grote parkeerplaats.

  Komende vanaf de A7 neemt u de afslag naar de A8 (Beverwijk) en volgt u de route zoals hierboven beschreven.

   

  Groet

  Bestuur V.V.V. Westzaan

  Zuideinde 150 Westzaan

  1551 EM Westzaan

  06 46310877

rfwbs-sliderfwbs-slide