• Wij zijn bijzonder verheugd om een drietal spelers aan de selectie te kunnen toevoegen:

   

  1. Erno Vreugdenhil


  Erno is 26 jaar, woont in Zaandam en is dagelijks sportief werkzaam bij De Wadden. In zijn prille jeugd begon hij als pupil bij KFC en belandde via ZCFC uiteindelijk bij PSZ waar hij 6 jaar lang in de selectie heeft gespeeld. Afgelopen seizoen speelde hij bij ZCFC op de linksbuiten positie. De spitsen David Zwaan en Coen Kars krijgen er met deze topscoorder van de Zaanstreek 2014/2015 een leuk trainingsmaatje bij. Op zijn overgang naar Westzaan vertelt hij: "Richard Glansbeek is mijn zwager en ik weet dus dat het een hele leuke vereniging betreft. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat ik op dit niveau mee kan doen"

   

  2. Dylan Witsmeer

   

  Dylan komt uit Koog aan de Zaan en studeert Technische Bedrijfskunde in Alkmaar. Toen hij 5 jaar oud was voetbalde hij bij RCZ. Via Purmersteijn en KFC was hij vorig jaar selectiespeler van RKVV Saenden. Dylan speelt meestal op de nummer 4 plek maar ziet zijn kans schoon om bij Westzaan een plekje te veroveren op het middenveld. Over zijn motivatie om naar Westzaan te verhuizen is hij helder: "ik kreeg bij deze derde klasser gewoon te weinig speelminuten, Arjen Zwaan en ik zijn geen onbekenden dus ik vond het heel leuk om deze uitdaging aan te gaan".

   

  3. Niels Nielen

   

  Bij de meeste van ons hoeft Niels (19) geen verdere introductie; mogelijk stond zijn wieg op de middenstip. Niels voetbalt al jaren bij ons en maakte een paar jaar geleden een klein uitstapje naar KFC om na 2 jaar weer terug te keren. Ook vorig seizoen trok hij de stoute schoenen weer aan omdat hij de kans kreeg om bij vv Assendelft op hoog niveau te spelen. Gelukkig kwam hij in maart alweer terug op zijn oude nest en speelde mee in de Zaterdag4. Op onze vraag waarom nu toch weer selectie antwoordt Niels: "Ik wil graag nog even serieus op niveau spelen. De Zaterdag4 zal ik missen als het om de gezelligheid gaat maar ik wil nog even vooruit".

   

  Over hun ambities voor komend seizoen zijn alle drie het unaniem eens: "Promoveren naar de 3 klasse, liefst rechtstreeks maar WSV is nog even een maatje te groot. Via nacompetitie is ons seizoen ook geslaagd". Coach Zwaan sloot zich daar volledig bij aan.

  Welkom mannen en veel succes.

   

  Brengt ons helaas ook bij het afscheid van een tweetal prachtige voetballers uit de selectie:

  1. Rens Wit heeft aangegeven te stoppen bij de Zondag Selectie en gaat naar onze Zaterdag1

  2. Tristan de Wit stopt (voorlopig) met voetballen.

   

  Mannen balen dat we nog geen net afscheid hebben kunnen nemen maar dat gaan we zeker doen als de bal weer mag rollen.

   

  Bestuur vvvWestzaan

   

   

rfwbs-sliderfwbs-slide