• Zaterdag 2 september starten we met mDWF

Dit weekend gaan we volledig digitaal, paar nuttige tips voor jullie allemaal:

1. Spelers, ouders en belangstellenden gebruiken nog steeds uitsluitend de voetbal.nl app. Je hebt niks aan de Wedstrijdzaken app (deze is uitsluitend voor mensen die betrokken zijn bij het invullen van het wedstrijdformulier: leiders, wedstrijdsecretaris, scheidsrechters, gastdames en -heren). Ook alle aanvoerders van teams boven JO12 moeten de Wedstrijdzaken app gaan gebruiken.

2. Download/upload de vernieuwde voetbal.nl app.Controleer je persoonlijke gegevens. Wij adviseren je om je aan te melden als "normaal zichtbaar met foto". Wel zo leuk als tegenstanders vooraf al kunnen zien tegen wie ze gaan spelen.

3. Je foto in de voetbal.nl app is de foto van je vroegere plastic spelerspas. Staat hier nog niets dan heb je uiterlijk tot 31 oktober de tijd om een duidelijke foto te uploaden. Doe dat svp want als de scheidsrechter je niet kan herkennen speel je waarschijnlijk niet.

4, De allerjongsten hebben vaak geen eigen email adres. Ouders kunnen dan het beste een eigen account aanmaken en de teams van hun kinderen in het favorieten lijstje opnemen.

Problemen of verdere vragen:aankomende zaterdag houden we om 14.30 uur een inloopspreekuur in het wedstrijdsecretariaat.