• Wij zijn verheugd dat wij deze week Marco Smits hebben kunnen toevoegen aan de Selectie in de rol van coach Westzaan2. Marco is 52 jaar, woont in Zaandam en is trots op zijn dochter Birgit (die momenteel in VR1 bij vv Assendelft speelt). Zelf heeft hij 21 jaar voor Zilvermeeuwen gespeeld en aansluitend nog 3 jaar bij PSZ.  Hij is geen onbekende van Westzaan want een aantal jaren geleden heeft hij bij ons zijn eerste trainingservaringen opgedaan bij onze meidenteams MO13 t/m MO17. Na zijn overstap richting Assendelft heeft hij het KNVB diploma Juniorentrainer behaald en goede resultaten neergezet met zijn MO19 en huidige Vrouwen1. Aankomend seizoen zal hij naast het trainen/coachen ook begeleid worden om het officiĆ«le KNVB Ueafa-C diploma te behalen.

    Uiteraard willen wij Marcel Non ontzettend bedanken voor zijn inzet en hulp afgelopen seizoen. Zodra de bal weer mag rollen gaan we je uiteraard ook persoonlijk bedanken.

    Tot slot wensen wij Marco veel succes en vertrouwen wij erop dat hij samen met Arjen Zwaan een prachtige selectie gaat neerzetten in ons jubileum jaar.

     

    Bestuur vvv Wetzaan

     

rfwbs-sliderfwbs-slide