• Uitvaart Storm Stolp.

   

  Zaterdag 25 juli heb ik de uitvaart mogen verzorgen voor een jonge strijder van 17 jaar, Storm Stolp.

   

  In de week voor de uitvaart zijn er vele gesprekken geweest met  Vincent & Berber, Arno (van VVV Westzaan), Willem (van de kazerne), met Robert (oom van Storm), Neal (vriend van Storm) en vele anderen omdat er veel te regelen was.

   

  Ik heb nergens als antwoord nee gekregen, iedereen was meteen bereid om ervoor te zorgen dat dit een mooi afscheid moest worden voor deze zo geliefde knul.

   

  Arno is bij de voetbal meteen van alles gaan regelen en dat viel soms niet mee i.v.m. met de regels van het RIVM door het Corona tijdperk waar we nu met zijn allen inzitten maar wat was het eindresultaat geweldig!!

   

  Vijftien scootervrienden voor de stoet uit, in shirtjes met de naam Storm erop, kentekenplaten met de naam erop en veel gas geven met nog meer rook.

   

  Paul die zich vereerd voelde om in zijn busje Storm te begeleiden naar de voetbal en de begraafplaats. 

   

  Martin die ervoor gezorgd heeft dat de tafel met Storm zijn spulletjes en de bloemen bij het voetbalveld kwamen en later weer de bloemen naar de begraafplaats.

   

  Voetbalvrienden die met fakkels stonden bij het voetbalveld en de begraafplaats.

   

  Het applaus wat een paar keer te horen was.

   

  Mijn werk is bijzonder en ik heb in 18 jaar tijd vele uitvaarten mogen verzorgen maar dit afscheid van Storm zal ik nooit vergeten.

  Ook voor mij was het emotioneel, ik sta er voor mijn werk maar met dit soort plechtigheden komt er ook een stukje gevoel bij kijken en dat mag dan ook!

   

  Het was een mooi en emotioneel afscheid waarbij het al die tijd geregend heeft, pas toen iedereen van de begraafplaats wegreed werd het droog en brak de zon door.

   

  Een uitvaart kan je nooit alleen regelen, je doet het met vele mensen samen.

   

  Ik wil daarom iedereen bedanken die er, samen met mij, voor gezorgd heeft om Storm een mooi, respectvol en wel verdiend afscheid te geven.

  Ook wil ik iedereen veel sterkte wensen om het verlies van jullie strijder, jullie Storm Stolp een plekje te geven in jullie leven.

   

  Graag tot ziens maar dan liever onder andere omstandigheden……..

   

  Lieve groet,

   

  Letty Bankersen

   

  Uitvaartverzorging “Memento Mori”

  Wormerveer

rfwbs-sliderfwbs-slide