• Vorige week hebben wij alle leden een e-mail gestuurd, mocht u die om wat voor reden niet gelezen hebben volgt hier de tekst:

Beste leden van VVV Westzaan,

De KNVB heeft eerder deze week besloten dat het amateurvoetbal voor dit seizoen per direct beëindigd is. Vanzelfsprekend respecteren wij dit besluit.

Het is ontzettend jammer dat we een fraai competitieslot niet kunnen afmaken in verband met de verspreiding van het Coronavirus. We hadden immers nog kans op een paar kampioenschappen, nacompetitie voor Westzaan1 en de altijd spetterende afsluiting middels het Chris Visser toernooi. Het mag allemaal niet zo zijn maar onze gezondheid gaat boven dit prachtige voetbalspel. Het nieuwe toegangshek blijft net zolang gesloten tot de Overheid het weer toestaat om met groepen samen te komen en vanaf dat moment mag er weer een balletje getrapt worden.

De geplande verbouwing rond juni van de kantine gaat wel gewoon door en dat betekent dat ons complex helemaal gemoderniseerd is wanneer wij gaan aftrappen voor ons 100-jarig jubileumjaar. Binnenkort zullen wij via de site en Social Media een impressie geven van hoe alles er gaat uitzien.

Wij vertrouwen erop dat wij iedereen hiermee correct geïnformeerd hebben en wensen wij iedereen veel sterkte en bovenal goede gezondheid toe de komende maanden.

Vriendelijke groeten,

Bestuur VVV Westzaan