• Beste leden van vvv Westzaan,

  Zo vlak voor het einde van het jaar nog even een bericht vanuit het bestuur van onze mooie vereniging. Wij willen jullie allemaal bedanken voor jullie support het afgelopen seizoen, samen zijn we er in geslaagd om ondanks corona het jaar 2021 sportief te eindigen. Wij hopen dat jullie en jullie naasten gespaard zijn gebleven van het virus en we vanaf nu toch weer een beetje positief naar 2022 kunnen uitkijken.

  Afgelopen seizoen hebben we met de hele vereniging ons best gedaan om zoveel mogelijk het voetbal mogelijk te maken. Het begon hoopvol, maar sinds het virus weer om zich heen begon te grijpen mochten er wederom geen toeschouwers bij thuiswedstrijden aanwezig zijn. Op een gegeven moment was zelfs trainen na 17.00 uur niet meer mogelijk. We zijn er als vereniging trots op dat wij in de weekenden de kleedkamers, kantine etc. zoveel mogelijk open konden houden. Ondanks dat er niet meer getraind mocht worden, spatte de spelvreugde er bij de teams gelukkig nog steeds vanaf. Zo hebben we dit seizoen alweer 2 teams die zichzelf kampioen mogen noemen, de Jo13 en Jo14, GEFELICITEERD! Maar ook hebben diverse teams samen met hun trainer en/of coach alles op alles gezet om ondanks de volle agenda’s rondom werk, school en familie toch samen te kunnen trainen. Hulde hiervoor! Ga vooral sporten met zijn allen want dat is gezond! Weet dat alle dagen van de week overdag het complex tot 17:00 uur beschikbaar is om te trainen conform de geldende regels. We vragen jullie wel om rekening te houden met de BSO. Zij hebben een deel van het A-veld in gebruik.

  Helaas gaat onze nieuwjaarsreceptie door de geldende restricties niet door. Zodra de gelegenheid zich voordoet en we weer samen mogen proosten zullen we dit natuurlijk gaan organiseren. Dan maken we er met zijn allen alsnog een mooi feest van. In juni hopen we iedereen in ieder geval te kunnen begroeten bij de festiviteiten rondom ons 100-jarig bestaan (12 juni bestaan we alweer 101 jaar).

  In 2022 hopen wij dat onze Zondag 1 gaat promoveren naar de derde klasse. De eerste stap hiernaartoe is gezet, zij hebben namelijk het eerste deel van de competitie afgesloten als winterkampioen.

  Wat zijn wij als bestuur zijnde blij met de inzet van de vele vrijwilligers of ze nu een gastheer of dame zijn van ons complex, als trainer/coach langs de lijn of als scheids- of grensrechter in het veld staan. We kunnen niet zonder jullie, enorm bedankt! Wil/kun je ook wat extra’s voor onze vereniging betekenen? Stuur dan een e-mail naar bestuur@vvvwestzaan.nl of spreek ons aan op het complex of gewoon op straat jullie zijn van harte welkom.

  Wij wensen al onze (jeugd)leden, vrijwilligers en betrokkenen een heel mooi, gelukkig, gezond en sportief 2022 en wij hopen jullie snel allemaal weer te zien.

   

  Met vriendelijke groet,

  Namens bestuur vvv Westzaan

  Dirk Schreuder en Laurence Berghouwer

rfwbs-sliderfwbs-slide