• Ome Jaap's weerbericht voor morgen 16 september:

Het geweld van boven de afgelopen week heeft ome Jaaps B-veld volledig blank gezet. Toch ziet hij vol trots dat zijn drainage op het hoofdveld (A) fluitend wel al het water afvoert. Voor morgen verwacht hij geen problemen op dit veld. Gezien het beperkte programma hebben we een kleine wijziging doorgevoerd en kunnen we morgen allemaal lekker spelen. Welkom: Sporting Krommenie JO10-3 (jullie spelen om 8.30 uur tegen onze JO10, kleedkamer 2), Stormvogels JO15 (wedstrijd om 12 uur en vanaf 11 uur is kleedkamer 4 schoon opgeleverd voor jullie) en tot slot vv Assendelft JO13-2 (jullie wedstrijd gaat in goed overleg van 12 uur naar 10.00 uur, wel op het mooie kunstgras en vernieuwde kleedkamer 3 met prive douche is voor jullie). Graag tot morgen allemaal.