• Hekwerk wordt deze week geplaatst

In verband met de veelvuldige nachtelijke overlast hebben de Tennisvereniging en de Voetbalvereniging besloten een hek te plaatsen. Naar alle waarschijnlijkheid wordt dat deze week geplaatst. Het hek zal automatisch openen en sluiten op:

Maandag – Vrijdag            07:15 - 21:00 uur

Zaterdag                            07:30 - 20:00 uur

Zondag                               08:00 - 20:00 uur

Toelichting:

1. Vanaf het sportpark zelf zal het hekwerk automatisch openen zodra u met de auto het terrein wilt verlaten.

2. Lopend of met de fiets kunt u het park verlaten via de loopdeur aan de zijkant.

3. Hulpdiensten (Ambulance, brandweer en politie) beschikken over apparatuur om het gesloten hekwerk vanaf de straatzijde te openen.

4. Ingeval van evenementen kunt u met het Bestuur van uw vereniging overleggen om de sluitingstijden eventueel te wijzigen.

Wij vertrouwen erop dat met deze maatregelen het aantal nachtelijke incidenten zal afnemen.

Bestuur vvv Westzaan