• Gezien de wettelijke en lokale maatregelen hebben we voor alle sporters op ons complex een zevental regels opgesteld.

1. Houd je aan alle geldende wettelijke maatregelen inzake griepverschijnselen en de 1,5 meter. Blijf thuis als je last hebt van de inmiddels bekende verschijnselen en laat je svp testen bij de GGD.
    2. Trainen t/m 17 jaar is toegestaan binnen het huidige traingsschema. Onderlinge oefenpartijtjes (tot en met O17) kunnen aangevraagd worden bij Roos Meijn (wedstrijdsecretaris@vvvwestzaan.nl) of in de Whatsapp groep.
    3. De kantine en kleedkamers zijn gesloten. Ook de centrale hal, terras, materiaalopslag en gangen zijn geen schuilplaats voor eventuele regen.
    4. De EHBO ruimte en toiletten kunnen ingeval van nood gebruikt worden, De AED is uiteraard altijd beschikbaar.
    5. Kom in sportkleding naar het terrein en arriveer maximaal 15 minuten voor aanvang van je training/oefenpartijtje, Verlaat na de activiteiten direct het complex. Neem een gevulde bidon mee want ook tijdens oefenwedstrijden is er geen limonade.
    6. Toeschouwers en ouders mogen niet aanwezig zijn tijdens welke activiteit dan ook (tenzij zij een rol hebben van scheids- of grensrechter).
    7. Ons complex staat open voor 18+ die in herkenbare groepjes van maximaal 4 (inclusief trainer 5) personen op verantwoorde wijze op 1,5 meter afstand willen sporten. Dit kan binnen je eigen trainingsschema uren. Vooraf dien je wel een voorstel ter goedkeuring in te leveren bij het bestuur (bestuur@vvvwestzaan.nl). In dat voorstel geef je aan hoe je wilt trainen, hoe de groepjes van maximaal 4 te herkennen zullen zijn (bijvoorbeeld 4 groepjes op ieder een kwart veld) en hoe je de 1,5 meter in acht houdt. Er mag dus geen enkele interactie zijn tussen de ondelinge groepjes behalve het terugspelen van een afgezeilde bal.

Sportieve groeten en pas goed op elkaar.

Bestuur vvv Westzaan