• In Memoriam Ben Luttikhuizen

Deze week bereikte ons het trieste bericht dat onze oud speler en vrijwilliger de heer B. Luttikhuizen 3 maart is overleden. Naast het vele vrijwilligerswerk voor onze vereniging is de heer Luttikhuizen in 1964 toegetreden tot het Bestuur. Pas begin 1990 heeft hij de functie van secretaris overgedragen aan zijn opvolger. Voor al die jaren inzet is hij opprecht onderscheiden met de titel Erelid.

Ben Luttikhuizen zal maandag 11 maart om 14 uur een waardig afscheid krijgen in de aula van het crematorium te Driehuis.

Wij danken Ben voor alles wat hij voor onze vereniging betekend heeft. Onze condoleances gaan naar alle familie, nabestaanden, vrienden en kennissen en wij wensen iedereen veel sterkte met dit enorme verlies.

Bestuur VVV Westzaan