• Zwaan tekent bij

Wij zijn bijzonder verheugd dat Arjen Zwaan deze week zijn contract met vvv Westzaan verlengd heeft tot en met het seizoen 2021/2022.

Arjen begon zijn eerste jaar als senioren coach in 2019 met een relatief jonge Westzaan-selectie en wist in een door Corana afgebroken competitie beslag te leggen op een verdienstelijke 3e plek en een periodetitel. Ook het lopende seizoen zijn de resultaten tot dusver meer dan voldoende. Ondanks het beperkte aantal wedstrijden konden we met elkaar in november vaststellen dat er een jaar lang geen enkele wedstrijd op eigen terrein verloren is. Los van de sportieve resultaten zien wij in Arjen een coach die op voortreffelijke wijze de sfeer en motivatie van zijn spelers en staf op een hoog niveau tilt en houdt.

Nu ons 100-jarig jubileumjaar (13 juni 2021) met een jaar opgeschoven wordt en de hoop dat er na de zomerstop van 2021 wel weer een complete competitie gespeeld zal worden heeft Arjen aangegeven dat hij graag zijn klus wil afmaken om die 3e klasse in dat seizoen te realiseren. Daar hebben wij het volste vertrouwen in en we wensen Arjen en zijn gehele team daar veel succes bij.

vvv Westzaan

Op de foto: Arjen Zwaan (l) en Joery Hauzendorfer (Bestuurder Technische Zaken)