• Rust zacht Amber

Afgelopen weekend bereikte ons het intens trieste bericht dat Amber Rollenberg is overleden, zij mocht slechts 17 jaar oud worden. Amber haar broertje voetbalt bij onze vereniging en zij heeft heel veel vrienden en vriendinnen binnen onze overige elftallen.

Het Bestuur is diep geschokt en onze gedachten zijn bij haar familie en nabestaanden. Vanuit de vereniging is er een boeket gestuurd naar de familie Rollenberg. Wij laten het aan de individuele teams over hoe en op welke wijze zij dit verlies willen verwerken/herdenken en vanzelfsprekend verlenen wij de volle medewerking waar dat gevraagd wordt. Vanuit de vereniging volgen geen verdere instructies omtrent het gebruik van rouwbanden en/of minuut stilte. Dat mag ieder elftal in overleg met de tegenstander zelf bepalen. Wat er tot dusver is aangegeven is dat de JO16 morgenavond in hun wedstrijd rouwbanden draagt en een minuut stilte wil houden. In verband met de uitvaart aankomende zaterdag zullen de MO17-1 en MO15-1 niet spelen.

Zondag voorafgaand aan de wedstrijd SVA1-Westzaan1 zal een minuut stilte in acht genomen worden voor Amber. Deze minuut is tevens ter nagedachtenis aan het ook afgelopen week overleden SVA Erelid de heer G. Bloedjes.

Voor vragen/aanvullingen kunt u zich richten tot publiciteit@vvvwestzaan.nl

Bestuur vvv Westzaan.